Kuti István habilitációs előadása

Szeminárium Kuti István habilitációs előadása
Előadó

Kuti István

Atomki
Időpont 2020-12-17 10:00
Helyszín On-line
Esemény leírása

A habilitációs anyag és a bírálatok itt érhetők el:

http://w3.atomki.hu/atomki/TheorPhys/tudtan/KI/

 

Magyar nyelvű előadás:

  • A háromtengelyűen deformált atommagokban kialakuló különleges mozgásformák

Angol nyelvű előadás:

  • Development of the DIAMANT light charged particle detector system and its use in the AGATA@GANIL campaign
Egyéb információ

A csatlakozáshoz csak egy böngészőre van szükség, program telepítése nem szükséges. A Firefox ESR verzió garantáltan működik, de tapasztalat alapján más böngésző is használható, pl. Microsoft Edge, Google Chrome.

 

Szó kérése:

Ha az előadás közben kérdése lesz, akkor hozzászólási szándékát kérem, jelezze a CHAT-ben! Ha megkapja a szót, akkor a moderátor bekapcsolja az Ön mikrofonját.

 

Belépéskor kérem, mindenki a valódi, teljes nevét adja meg, illetve kérem, hogy a mikrofon és a webkamera hozzáférést engedélyezze, ha a rendszer kéri ezt. Ezekre azért van szükség, hogy megfelelően dokumentálhassuk az ülést. Belépéskor a nevén kívül mást nem kell megadni. Ha az online platform kérdezi, hogy „Hogyan csatlakozol a beszélgetéshez?”, akkor a „Mikrofon” opciót válassza! Ha nem rendelkezik mikrofonnal, akkor válassza csak a „Csak hallgatok” opciót! Ezután egy gyors hangtesztet kér a rendszer.

 

A zárt ülésen csak a TT tagok vehetnek részt, így az előadások, bírálatok és válaszok elhangzása után a nem TT tagoknak távozniuk kell az online ülésről. Ezt a TT elnöke majd jelezni fogja. Kérem Önöktől, hogy a zárt résznél lépjenek ki a megbeszélésről! Ha az eredmény megszületik, a TT elnöke ezt e-mailben fogja megosztani Önökkel.